Woensdag: Hanne, de sausfluencer
Hanne Lemmens is al sinds haar kinderjaren in de ban van saus. Bij wijze van grap begon ze met sauzen te vergelijken op YouTube, eigen recepten beginnen filmen en nu…
Lees meerHanne Lemmens is al sinds haar kinderjaren in de ban van saus. Bij wijze van grap begon ze met sauzen te vergelijken op YouTube, eigen recepten beginnen filmen en nu…
Lees meerBart De Clerck wandelde afgelopen zomer van Antwerpen naar Santiago de Compostela. Hij verzamelde op deze manier geld in voor de VZW Stop Darmkanker. En nu heeft hij er een…
Lees meerVandaag is Regula Ysewijn onze gast. Tijdens de kerstdagen organiseert de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience in de Nottebohmzaal de expo ‘Van wafel tot koek’. Voor haar gelijknamige boek deed Regula historisch…
Lees meerMet de hoge energieprijzen kan niet elke Borgerhoutenaar haar/zijn appartement of huis voldoende verwarmen. Daarom werd ‘Warmtenet Borgerhout’ gelanceerd. Op tal van locaties zijn mensen welkom om rustig te zitten…
Lees meerVandaag stellen we La Bonace Tripel voor. Dat is een volmondig en onstuimig bier van 8%! Onze reporter Michel praat erover met Stefan Jacobs (vroeger brouwmeester bij De Koninck). Vandaag…
Lees meerVandaag praten we met Jan Van den Bossche. Hij vindt het jammer dat er In Vlaanderen de laatste 10 jaar één op drie cafés verdween en heeft ondermeer een fotoboek…
Lees meerVandaag stellen we de Rivierenhof kalender 2024 voor. Elke maand brengt een prachtige foto van Luc Van Malderen, aangevuld met twee speciale beelden van Marc Verhaegen. Deze exclusieve kalender, vol…
Lees meer4TACT, de Strangers Tribjoet Band heeft een opvallende nieuwe single gemaakt. Met ‘ZEDDE NI VERLEGEN’ wil 4TACT aankaarten wat er binnen onze leefwereld allemaal fout loopt en ons op ludieke…
Lees meerIn Lekker Antwerpen praten we vandaag met Dennis Van Peel van de nieuwe bakkerij FUNK in de Kronenburgstraat in Antwerpen. Dat is eigenlijk een dagzaak met croissants en koffiekoeken, maar…
Lees meer