Win tickets voor RIJEN en VRIJEN

We kunnen weer theatertickets weggeven en da’s goed nieuws voor iedereen die graag eens een avondje wil lachen. Theater Zeemanshuis speelt van 8 tot en met 24 februari RIJEN EN VRIJEN, dat is dé comedy klassieker van Ray Cooney.

Jan Peeters is taxichauffeur en woont samen met Saskia in Deurne. Maar hij woont tegelijkertijd ook samen met Wendy in Merksem.

Door een strak uitgekiende organisatie en een werkschema waarvan beide vrouwen niets weten, kan hij dit dubbel leventje al een hele tijd volhouden. Tot hij betrokken raakt in een handgemeen. Vanaf dan raakt de planning van Jan in de war met alle gevolgen van dien…

Wij hebben voor 15 luisteraars een duoticket voor de voorstelling van donderdag 8 februari om 20u in de zwarte zaal van het Fakkeltheater. Wil je meespelen voor de tickets, mail dan ‘zeemanshuis’ met je naam, adres en telefoonnummer naar info@radioexpres.be. Wij loten de winnaars eruit en die worden allemaal persoonlijk verwittigd.