Gratis naar het EWT

Je kan gratis naar het EWT dankzij Radio Expres. Daar spelen ze van 12 mei tot 18 juni “Ik heb zin in jou”.

Wat gebeurt er als je een verkeerde sms verstuurt naar je ex in plaats van je nieuw lief? Dan stapelt het ene misverstand zich boven op het andere en de oplossing lijkt steeds verder en verder weg. Blijven volhouden en hopen op een liefdevol resultaat is het enige wat nog telt. Deze nieuwe Franse komedie vol misverstanden staat garant voor een dolkomische afsluiter van het seizoen van het EWT in Deurne.


Op het podium staan Mathias Daneels, Mike Wauters, Daphne Paelinck, Dorothy Wuyts, Emelien Raats en Pieter Van Keymeulen.


En jij kan er met z’n tweetjes helemaal gratis naar gaan kijken op donderdag 11 mei. Wat moet je doen? Je stuurt een mailtje naar info@radioexpres.be met als onderwerp EWT en je vermeldt je naam en adres in de mail. Wij loten er 10 winnaars uit die elk 2 tickets krijgen. Veel succes!