Gratis naar Mask’ara in San Marco Village?

Je kan tickets én etentjes winnen! Mask’ara, de bekende en wervelende travestieshow trekt naar San Marco Village. Mask’ara is al meer dan 20 jaar een begrip in het Antwerpse amusement. Leading lady Zsa Zsa Lamor en haar fantastische Shining Divas verzorgen op 28 april een schitterende show in San Marco Village. Het wordt een mix van glamour en catering want je zal er ook lekker kunnen eten. Er is een driegangen diner gepland met carpaccio, scampi, vispannetje, varkenswangetjes en een smakelijk dessert.


Bij luisteraars van Radio Expres kunnen er helemaal gratis naar toe – met z’n tweetjes uiteraard. Heb je zin in een fijne show en een heerlijk driegangenmenu en ben je op 28 april nog vrij? Mail dan ‘San Marco’ naar info@radioexpres.be. Vergeet zeker je naam en adres niet te vermelden.

Dinsdag loten we de winnaars eruit. Veel succes!