Met Expres gratis naar het EWT

Dankzij Radio Expres kan je weer helemaal gratis naar het EWT theater.

Tussen 17 maart en 23 april spelen ze daar “Geluksnummers”. Den Bompa woont sinds jaren in bij zijn dochter en schoonzoon, maar dit loopt niet altijd van het gekende leien dakje. Kleindochter en kleinzoon werken hem meer wel op de zenuwen dan niet en dit gevoel is regelmatig wederzijds. Tot de dag dat de 6 Lotto-nummers van den Bompa zijn uitgekomen. Maar waar hebben ze dat formulier nu weer gelegd?

Op het podium zie je ondermeer Dirk BOSSCHAERT, Mathias DANEELS, Daisy THYS, Theo VAN BAARLE en Door VAN BOECKEL.Op donderdag 16 maart kan je met z’n tweetjes helemaal gratis naar “Geluksnummers” in het EWT. Het enige wat je moet doen is een mailtje met als onderwerp “Geluksnummers” sturen naar info@radioexpres.be. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Wij loten 10 keer twee winnaars uit alle inzendingen die binnenkomen. Veel succes!