Gratis duotickets voor het EWT

Gratis duotickets te winnen!

Als je het nieuwe jaar al lachend wil inzetten, dan hebben we een tip: ‘Ik spring uit een vliegmachine’ dat is het eerste nieuwe stuk dat je dit jaar in het EWT kan gaan zien.Misschien bent U ook wel iemand die het alles behalve prettig vindt om een vliegtuig in te stappen. Dan ben je welkom op de cursus ‘Vlieg met Vertrouwen’. Alle deelnemers hebben zo hun eigen redenen om zich in te schrijven en dit zorgt voor de nodige hilariteit, spanning, mysteries en knotsgekke situaties. Maak uw gordels dus stevig vast voor de meest absurde voorstelling van 2023! Samen met acteurs Daisy Thys, Door Van Boeckel, Paul Maes, Annik Pauwels, Anne Van Opstal en Anne-Mieke Ruyten.


‘Ik spring uit een vliegmachien’ loopt tussen 20 januari en 26 februari in het EWT in Deurne in een regie van Frank De Kaey.


Wil je er donderdag 19 januari om 20u15 gratis naar toe? Stuur ons een mailtje want wij hebben maar liefst 20 tickets klaarliggen. Mailen kan naar info@radioexpres.be. We loten er iedere avond een winnaar uit die 2 tickets krijgt.