Vrijkaarten voor de Lage Landenliedjes!

Als je van mooie Nederlandstalige liedjes houdt, dan hebben we een mooi kadootje. Je kan nu zaterdag 3 september met z’n tweetjes helemaal gratis naar De Lage Landenliedjes in de Singel, een organisatie van Nekka.

Je kan er genieten van de meerstemmige koorklanken van maar liefst 200 koorleden. Hans Primusz bewerkte liedjes van ondermeer Boeijen, Shaffy, Van het Groenewoud, Verminnen, Yevgueni, Bart Peeters, Gorki, Bløf, Ann Christy, Yasmine en vele anderen.

Tine Embrechts vertelt tussen de liedjes. En wanneer haar lievelingsnummer voorbij komt, kan ze het niet laten om de solo van het koor even over te nemen. Op het premièreweekend is ook Wannes Cappelle erbij als speciale gast.

We hebben een pak vrijkaarten voor luisteraars van Expres voor zaterdagavond 3 september in de Singel. Als je er graag twee wil, stuur dan voor donderdagavond een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer naar info@radioexpres.be. Wij reserveren de tickets gratis op jouw naam.