Maandag onze gast: Jan Van Dyke

Vanaf 27 mei kan je in Theater Elckerlyc gaan kijken naar ‘De show van mijn leven’. Jan Van Dyke die internationale successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs en ‘Sporting Club Monte Carlo’, brengt een unieke jubileumshow. Hij laat zich van z’n meest uitbundige kant zien in hilarische sketches en spectaculaire visuele acts, en zingt liedjes, begeleid door de Lou Roman band, waarmee hij iedereen zal ontroeren en meenemen in een terugblik op zijn carrière.Samen met Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy, Goele De Raedt en zijn favoriete zangeres Sofie maakt Jan er een feestelijke show van.

Guy Van Antwerpen zocht hem op en sprak ook met Sofie en Patrick Onzia. Het interview hoor je maandag op Expres en je vindt het – met beelden – ook terug op Facebook en Instagram.