Mariette Gazet

Theater Zeemanshuis speelt Mariette Gazet. Dat gaat over het amateurtheatergezelschap “Altijd Maar Beter en Beter” mag eindelijk één weekend in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater spelen.
Maar niet alles loopt van een leien dakje. Het decor kon vandaag pas opgebouwd worden en is nog niet helemaal klaar. Daarbovenop slaat het noodlot toe net voor de voorstelling want één van de acteurs wordt onwel. Gelukkig kan het gezelschap rekenen op voorzitter Frans die het publiek vooraf toespreekt en verzekert dat alles in orde zal komen. We vieren vandaag immers de 40-jarige toneelcarrière van Ida. Ze heeft zelf het stuk gekozen waarin ze als hoofdrol zal schitteren, namelijk Mariette Gazet.

Een hilarische komedie waarin niet alles volgens plan verloopt, vertelt actrice Maggy Cuppens aan onze reporter Michel. Je hoort het interview vandaag op Radio Expres. En met beeld erbij vind je het op Facebook en Instagram.


Alle info en reservatie via www.theaterzeemanshuis.be