In OEP TROT – ons programma rond Antwaarpse muziek – hoor je vandaag een interview met droge Stef en vochtigen Tony van Kammeniboemski. Ed Kooyman heeft het over zijn zuster Suzy en Jos Smos zingt en vertelt over Jan Zonder Vrees. Verder is er nog muziek van De Strangers, Svensson, Slongs, Tom & Mark, Filet d’Anvers met Stef Bos, en de Poejsenellen Gon ’t Wer is Vertelle.

Zondag van 10 tot 12 met Glenn Pellis op dé radio van ’t stad!

One Reply to “Zondag in Oep Trot”

 1. Jan Zonder Vrees een verhaal van Jos Smos.
  Als kleine jongen ( +- 8 jaar nu bijna 70 jaar ) vertelde mijn vader als ik op zijn knie zat regelmatig een verhaal uit Jan Zonder Vrees , mijn moeder was bezig in de keuken en riep naar mijn vader ,, klapt
  dis wa harder want ik vestaan aa ni ,, hij kon zo goed vertellen alsof het gisteren gebeurt was.
  Dit boek van Constant De Kinder een ( oud leraar ) heb ik tuis nog liggen 6e druk 1948
  Dit boek is in 1910 geschreven met pentekeningen van Emiel Walravens en Jan Waterschoot
  Er is in 1984 nog een animatiefilm gemaakt van JZV door Jef Cassiers

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *