Opgave Sinjorenspel 1 oktober

Hier vind je alle info om mee te spelen met het Sinjorenspel: Vanaf vandaag zoeken we weer alle dagen een straat, plein of gebouw in Antwerpen in ons Sinjorenspel. We geven je op de radio telkens drie hints. Als je die combineert met de foto die je kan terugvinden op onze website, Facebook en Instagram, dan zou je de oplossing moeten vinden. Die kan je tot 8 uur ’s avonds mailen naar info@radioexpres.be. In je mail vermeld je naast de oplossing ook je naam, adres en telefoonnummer. En belangrijk… we geven in onze uitzendingen ook steeds een codewoord dat je in je mail moet vermelden. Enkel met dit codewoord is je inzending geldig! Iedere avond loten we een winnaar die een Expresmenu voor twee personen krijgt in Bistro Benoit, Zirkstraat 23 in Antwerpen.

Je hoort in onze uitzendingen wat dat menu juist inhoudt. Veel succes met de eerste opgave!