Tickets te winnen!

Op donderdag 19 maart is er in de taproom van de brouwerij van Seefbier – dat is midden in de actieve brouwzaal – de try-out van de nieuwe humoristische voorstelling van JAN VAN LOOVEREN en die heet ‘Loslaten’.

Jan Van Looveren is niet enkel gekend als de ‘Joeri’ uit Trigger Happy, maar ook vanTV reeksen – zoals ‘De zonen van Van As’ en als presentator van programma’s zoals ‘Voor hetzelfde geld’. En nu brengt hij dus zijn eigen humoristische voorstelling die hij als volgt omschrijft:“Het gaat over denken dat ik controle heb over m’n eigen leven. Is alles toeval of heb ik mijn eigen toekomst in handen? Wat denken de mensen over mij en wat denk ik over mezelf ? Loslaten is een humoristische voorstelling die mij verplicht de dingen waar ik mee worstel te benoemen. Herkenbare verhalen van en voor mensen die ook met hetzelfde worstelen.”


Het voorprogramma word ingevuld door Johan Sebastiaan Stuer , een  levensgenieter die wekelijks literaire karamellenverzen publiceert in Humo, en z’n beste verzen brengt voor het publiek.

MC is Soe Nsuki , die op haar unieke wijze de avond aan elkaar praat.De comedy avond vindt plaats op donderdag 19 maarten start om 20 u. Je vindt de Antwerpse Brouw Compagnie (de brouwerij van o.a. Seefbier) op het Eilandje.

Tram 24 stopt voor de deur en er is een velo station.Tickets zijn te koop via Seef.be aan 12 euro.  

Maar wij hebben 3 duotickets voor deze geweldige comedy avond.

Wil je gratis gaan kijken, mail dan naar info@radioexpres.be of stuur ons een bericht via Facebook!