Iedere week trekt onze Lekker Antwerpen reporter Michel ’t stad in op zoek naar een plek waar je lekker kan eten. Deze week ontdekken we een gezellige brasserie met een chef die ervaring opdeed in het Fornuis, maar voorlopig nog onder de radar van de culinaire gidsen blijft. Michel trekt deze week voor een babbeltje naar De Harmonie. Je hoort dit item elke vrijdag rond 12u30 en elke dinsdag rond 16u30.

One Reply to “Deze week in ‘Lekker Antwerpen’: de Harmonie”

  1. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van lekker bourgondisch eten, een goede service – vriendelijk onthaal Ga er trouwens met een groep van meer dan 15 pers in Februari 2020 voor een banket naartoe. Zeker drie sterren waard. Ze zorgen voor een afwisselend lunchmenu en zijn ook om de 2 weken open tijdens het WE

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *