Welkom op ons Antwerps Terras

Iedere zaterdag ontvangt Barbara Ceuleers tussen 10 en 12 interessante, plezante en muzikale praatgasten die uit het Antwerpse afkomstig zijn of een band hebben met Antwerpen en op één of andere manier in de belangstelling stonden.

Zo kregen we de afgelopen weken al bezoek van ondermeer Sven De Ridder; Brik Van Dyck, Davy Brocatus, oud RAFC manager én mede-oprichter van Radio Expres Louis De Vries, patissier Etienne Van Wesemael, de organisatoren van Noorderlicht, BDW aka Geert Beullens, Séverine van de Chanvrier, professor wiskunde David Eelbode, de Antwerpse band ‘t Zèn Waai, Nathalie van Equivida, Nele Van den Broeck, de jonge filmmaker Robbe Heylen, Luther Vanhoof van CC De Kern, schrijver Bart De Clerck, Michael Brijs van Het Stadsmagazijn, Catherine van Chocolate Nation, de band 4Tact, Hans Bombeke en Sven Dekleermaecker van het Modest Bierfestival enz…