Lokale zender hoopt op positieve uitspraak Raad van State om na 22 jaar nieuwe start te maken

Radio Expres, de lokale radio die tussen 1982 en 1997 uitzond vanuit de winkelgalerij in de Boerentoren, hoopt einde februari opnieuw in de ether te zijn. Alles hangt af van de Raad van State die in november het nieuwe frequentieplan vernietigde en binnenkort uitspraak doet over het aangepaste plan.

Zondag kon Antwerpen al even proeven van wat Radio Expres weer in de stad wil doen. Het radiostation dat zich in de jaren 80 en 90, in samenwerking met Gazet van Antwerpen, profileerde als dé radio van …

Meer info via GVA.

8 Replies to ““Radio Expres moet weer dé radio van ’t Stad worden””

  1. Eindelijk !

    Terug na vele jaren bullshit in de ether , terug goede muziek van m’n favoriete zender …

    Radio Expres natuurlijk ! 😊👍🏼

  2. Radio Expres geeft naar m.i. een perfecte mix van muziek, allerlei genres oud, minder jong en nieuwe sounds, perfect ! De levensnoodzakelijke reclame is super licht verteerbaar !
    Weinig bla-bla…enkel to the point ! Ook fijne bijdragen zoals die van Michel VdA en de goed geanimeerde interviews van Barbara en het programma over The Beatles….’n Super Bravo aan het team ! Doorgaan dames en heren ! I love it !

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *